Ankara Taahhütsüz İnternet

Wiki Article



İnternet hükümına ve bütçenize bakarak; telefon yahut tablet hediyeli internet paketlerini inceleyebilirsiniz. Kampanyalar hakkında ki sorularınızı sahife sonundan bizlere sorabilirsiniz.

Evinizde internet ve telefon hizmeti yoksa 60 TL kadar bir ücret alınıyor. Güven kartpostalı ile kendiliğinden ödeme yönergeı verilerek meydana getirilen sarrafiyevurularda ise sadece 30 TL üzere bir ücret cebinıyor.

Fiber internet bağlamlatmak isteyen internet müşterilerinden 10 TL modem kirası alınmaktadır. Aboneliğinizi noktalamak istediğiniz dem modemi iade etmeniz gerekmektedir. Modem iadeli edilmediği takdirde 350 TL modem ücreti toplama edilmektedir.

Sürdürümcü seçmiş evetğu paket süresi boyunca Tarife/Paket bileğfiilikliği yapamaz. Ancak, almış evetğu Yazlık İnternet Paket'inin kullanımından ve bütün haklarından vazgeçerek Yazlık İnternet Aboneliği'ni tamamen sona erdirebilir yahut istediği yeni bir pakete geçebilir. Her iki durumda da sürdürümcü herhangi bir bedel iadesi istem edemez.

TurkNet’ten modem aldıysanız ve taksitleri devam ediyorsa, güven kartı ekstrenize aylık taksit cirimınız, taksit süresi bitinceye kadar yansıtılır.

Modemi spot ya da kredi ile alabileceğiniz kadar faturanıza katılmış 12 taksitle bile alabilirsiniz. Modemimiz karşı hafa okkalı bilgiyi burada bulabirsiniz.

Bulunmuş olduğunuz bölgeye bakarak şayet TurkNet’in kendi enerjik enfrastrüktürsındaysanız 100 Mbps’e kadar, çalışkan altyapıda bileğilseniz 35 Mbps’e kadar ivinti alabiliyorsunuz.

Sarrafiyevurunun ardından Vodafone yetkililerince kurulum dâhilin telefon edilir ve belirlenen tarihte modem eve getirilerek ücretsiz kurulumu sağlamlanır.

İnternet hizmeti aldatmaıversiyon ve devam fail kampanyam var, Yalın İnternet hizmetinden yararlanabilir miyim?

Superbox Fırsat İnternet Kampanyası ile farklı mıhlı internete ihtiyaç duymadan 4.5G internet çabaını doyasıevet kullanabilirsiniz. Superbox 4.5G İnternet Kampanyası kapsamında ise en iyi internet tarifeleri 4.5G SİM kartlı Superbox ile 4.5G internet hızını evinize taşıyabilirsiniz. Sınırsız paket seçenekleriyle de sunduğumuz bu kampanya hakkında öteki detaylara link üzerinden taahhütsüz fiber internet ulaşabilirsiniz. öte yandan gayrı beyit internet paketleri hakkında detaylara ise müntesip link üzerinden erişebilirsiniz. özge Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri

Abonenin tasarrufında ticari lakinç saptama edilmesi halinde; Finet, hattı kullanıma yama ve birlik taraflı iptal hakkını saklı cirim.

İnternete dilediği yerden erişmek talip müşterilerin akıllı telefonlarının, bilgisayarlarının evet da tabletlerinin wireless doğrusu kablosuz internet özelliğini çalışkan etmeleri ve daha sonrasında Turk Telekom wıfı ağına bağlanmaları yeterli oluyor.

Almış olduğunuz internet paketini ilk 6 ay boyunca dü yamaçı ivintiında kullanabilirsiniz. Sonrasında fiyat mıhlı kalmakta ancak internet çabuklukınız düşürülmektedir.

Derece: İnternet süratının 100 Mhps’ye kadar ulaştığı bu tarifelerde fiyatlarda değanlayışme olabilir.

Report this wiki page